« OpenOffice Training | Main | On Vacation »

January 12, 2006

Comments

What version are you using? I'm also on Ubuntu (well, Kubuntu actually, but that shouldn't make a difference I think), using the 1.9.122 version that came with Breezy 5.10, and I can just drag that window and dock it. I'll e-mail you a picture of how it docks.

Hi Michael,

I downloaded the December update and that's the version. Good to hear that you can do the drag to dock in other versions. (Have updated my blog to reflect your comment.)

Solveig

Thanks so much for this. It was really getting on my nerves!

Thanks for your good posting. I have a same problem in my OpenOffice. But I can't do that. By your post, I can attach the slide window to OO again.

Thanks for this tip, this was irritating the snot out of me! :-)
I normally don't need all those windows, since I only use Impress to convert PowerPoints from Windows users to PostScript so I can send them to the plotter.

Is there a way to get your preferred window setup (as few as possible) rememberd btw?

This morning the Ctrl+DB click works.
I don't know why

Cheers for that, it's been bugging me for a while now and i adventually got round to trying to sort it. Cheers for the tip!

Hi Tom,

I always attribute stuff like that to gremlin infestation. ;>

Hi Cox377,
Glad it helped!
Solveig

Thank you so much. I had the same annoying problem. What I think is worse, is that Google is a much better help tool than the one built in to OpenOffice.

Hi Paul,

Google is a superior tool for finding just about anything, I think. I used to have to use it to find anything on Sun's web site (when I worked there! ;> ).

Thank u very very much for the tip .. I have been struggling with this issue for a while.. Your tip really worked :)

Thanks a million

Thanks for the tip, I couldn't have figured out that by myself!

Thanks for the tip! I was getting quite angry about this issue. Actually the "Tasks" pane has a menu that allows you to dock/undock it, so why not "Slides"? Certainly a potential RFE.

Glad it was useful! This has been one of most used tips I've found. I certainly was annoyed before I figured out the solution.

It didn't work for me. Using OOo 2.0.4 on Ubuntu 6.10.
Clicked in the gray area without resuts...

Ok, it worked. I closed all the Impress windows, reopened it and doubleclicked on the gray area while holding ctrl key.

It's tricky. I sometimes have to close and reopen.

Oh thank you. This has been driving me insane.

It was driving me nuts and couldn't find until today. Thanks a lot.

Thanks for the help, that problem was really pissing me off...

The comments to this entry are closed.

GetOpenOffice Consulting

Get Book Resources

Search This Blog